LANSERING AV HÅRPODDEN – Stort tack Elin för din medverkan.

By 2 No tags Permalink 0

Hårpodden Sveriges bästa pod för hårintresserade??

Idag lanserades den HÅRPODD jag arbetat med det senaste!! Det känns oerhört roligt och spännande. Så här lyder pressmeddelandet som just gått ut via My News Desk:

Hårpodden är Sveriges första och enda professionella pod om hår!

Linda Beronius, utbildningansvarig och marknadschef på Grazette of Sweden, tar med lyssnaren på en resa genom hårvärlden och frisöryrket. Tillsammans med en ny gäst varje avsnitt diskuteras ämnen som hårfärg, extensions, mode, entreprenörskap och familjeliv.

Satsningen med det nya mediet är en del av Grazette of Swedens varumärkes- strategi. Målet är att erbjuda frisörer och hårintresserade både ett underhållande och utbildande innehåll.

– Med Hårpodden hoppas jag kunna förmedla en verbaliserad form av inspiration om hår och angränsande ämnen med hjälp av spännande gäster, säger Linda Beronius.

Första avsnittet gästas av frisören, Instagram-inspiratören och Sveriges största hårbloggerska Elin Johansson för att diskutera hårfärg, sociala medier, frisörkurser i LA och mycket annat kul.

Säsong 1 består av 8 avsnitt. Välkommen till Hårpodden!

Lyssna på premiäravsnittet genom att ladda ner via din podcast-app eller via länkarna:
Itunes: http://apple.co/2joQFmm
PodBean: http://bit.ly/2jwl3J8

In och lyssna!!!

Vi hörs. Bästa hälsningar från mig!

 

2 Comments
 • Clara Feldt
  januari 31, 2017

  Hej Linda!

  Wow va kul med podd! Grymt jobbat!

  Jag såg dig av en slump på Facebook! Mitt namn är Clara Feldt. Jag är extensionstylist och grundare av Hello Bombshell Hair Extensions i Göteborg! Vi har varit med i Wellness magazine och jag har själv medverkat i Svenska Hollywoodfruar hösten 15!

  Jag brinner för poddande och har själv drivit podden Veckans selfie, när jag bodde i Florida! Jag skulle gärna gästspela i ett poddavsnitt om de skulle vara intressant! Jag bor i Göteborg men har inga problem att resa! Hör av dig om du skulle vilja spela in ett avsnitt med mig!

  Varm kram Clara Feldt
  http://WWW.hellobombshell.se

  • Linda Beronius
   februari 1, 2017

   HEJ CLARA

   Tack för din feedback!! Det gör mig jätteglad. Absolut måste vi ses och höras om det. Jag mejlar dig…… Allt gott till dig! Kram Linda

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *