Nagelvård med kvalité

Dagens inlägg ska handla om detta som flera av er har frågat mig om, vart man kan gå om man är på jakt efter en salong som utför nagelvård i Spånga med omnejd. Jag kan bara dela med mig om att jag alltid går till en salong som heter Nagelvård by Mathilda, och att skönhet är någonting som betyder mycket för mig är ingen hemlighet, hela den här bloggen handlar om olika behandlingar och detta skriver jag om för jämnan. 

Sist handlade det om botox, och gången innan om en fransförlängning jag har gjort men av någon anledning har det aldrig blivit av att jag har skrivit ett inlägg om detta med naglar, så det var bra att flera av er har kommit till mig med era frågor på det här med naglar och nagelvård i Spånga så att det äntligen blir av att jag skrivet om det. Jag kan inte tänka mig att gå till något annat företag än till Nagelvård by Mathilda, och då ska ni veta att innan jag fann det här företaget så hade jag varit runt på många olika salonger men jag kände mig aldrig nöjd till 100 procent eftersom det ofta var rätt låg kvalitet på utförda behandlingar. Sedan när en kompis en dag dök upp med stans snyggaste naglar och hon berättade att hon hade varit hos just Nagelvård by Mathilda så var inte jag sen med att boka en tid jag också. 

Jag skulle nog inte tro annat utan att ni som bestämmer er för att gå dit kommer att tacka mig för detta tips, och ni får ju givetvis gärna komma tillbaka till bloggen efteråt och berätta hur ni tyckte att det var att gå till Nagelvård by Mathilda. Så då så vet ni det och är det någonting annat inom skönhet ni vill att jag ska skriva om så gör jag gärna det.